Misty Tails + Uppdate

Hejsan!
 
Det har hänt endel saker sedan jag skrev här sist. Jag har skiftat lite mellan GD och andra klubbar men idag fick jag chansen att gå med i Misty Tails! Det ska blir jättespännande att testa den klubben och se vad den har att erbjuda :D 
Dock är jag nästan säker på att jag om inte så lång tid kommer flytta över till Gran Dragons igen, älskar drakarna tok för mycket för att lämna dom helt c;
 
 Nya äventyr

Hej på er!
 
Igår tog jag beslutet att lämna Gran Dragons. GD är helt klart den bästa klubben jag någonsin varit med i, men det kändes inte riktigt som samma sak efter de bytt ägare & så var den ganska oaktiv.
Kommer aldrig glömma denna fantastiska klubb, ni fick mig att skratta när jag inte ens ville le <3
 & samma dag gick jag med i Tame Pearls, den klubben verkar bra och det ska bli spännande att få se vad TP har att erbjuda!
 
Once a dragon, always a dragon...Från eventet :D

Från eventet med de bästa drakisarna <3 Känns verkligen superbra med en nystart på Fluffy Unicorn och massa nya drakar! Skypade också med typ 10 st drakar under eventet och kan säga tt det verkligen blev kaous!
 Hur jag organiserar i mitt stall

Hejsan alla!
 
Idag tänkte jag visa hur jag organiserar i mitt stall!
 
Jag har uppdaterat stallet 2 gånger, men använder mig faktiskt inte av alla boxar då jag tycker att det blir för rörigt och många hästar "glömms" bort i hagen. Samt att jag faktiskt inte hinner rida ca 16 hästar samtidigt!
 
Jag använder mig endast åt boxarna till höger när man går in i stallet. Där har jag klubbhästenen ponny, tävlingshästen och en olevlad häst som jag inte rider på så ofta! :D
 
Klubbhästen Misty, ponnyn Cocos, tävlingshästen Ruby och min nuvarande "levlingshäst" Coppe.
 
 
Det var mina tips för ett mer organiserat stall. Gillar du idén? Ge en like! LY <3Bildbomb

 
 Uppdatering & GD

Hejsan!
 
Onstagsuppdatering imorgon, vad tror ni kommer? SSO gav ju oss en sneakpeak på 3 st hästar så hoppas att dom kommer! Lite sugen på den gråaktiga Mustangen (?) men mitt stall är ju helt full av Mustanger så tror inte att den får flytta in på ett tag isåfall.
 
Gran Dragons har ju bytt klubboutfit & klubbhäst. Jättesnygg outfit och den gråa Andalusern *.* men kommer allt sakna den gamla xD
 
Bild på finaste Ruby <3Jag är tillbaka!

Hej på er! Jag tänkte faktiskt sätta igång med bloggandet igen! 
Jag har INTE gjort designen (dock krånglar det lite med headern och bakrundsbilderna men det ska förhoppningsvis fixas snart)
 
Mycket har hänt sedan vi sågs sist, jag är med i Gran Dragons, och har varit det sedan typ 2 månader tillbaka, helt klart Star Stables skönaste klubb! 
 
Men jag har inte så mycket mer att säga, ciao!
 
En bild på de fina drakisarna <3